HomeO namaNarudžbenicaKontaktAkcijePromo katalog

Grafopapir

Grafopapir d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 1992 godine u Beogradu sa vizijom kontinuiranog progresa i razvoja sopstvenih kapaciteta. Našu razvojno-poslovnu politiku od početka usmeravamo ka ekspresnom i kvalitetnom opsluživanju potreba svojih klijenata u domenu kancelarijske, promo, školske i kompjuterske opreme. Asortimanski spektar vremenom se širi i dodatno obuhvata poslovnu, modnu i putnu galanteriju kao i segment profesionalne higijene i u tom smislu bazirali smo i svoj poslovni koncept i kako ranije tako i nadalje kao firma koja je tu da Vam rešava sve što jednoj firmi može zatrebati za kvalitetno vođenje posla i pomoći zaposlenima u boljem fukcionisanju na svom radnom mestu.
Posao razumemo kao dvosmernu komunikaciju koja za cilj ima brz, jednostavan i za klijenta najbolji i najednostavniji način saradnje. Isporuke na teritoriji Srbije su po principu " Naručite danas, isporučujemo sutra " - a za dostavu koristimo kako vozila iz sopstvenog voznog parka tako i usluge dostavnih službi. Naravno, uvek postoji mogućnost naknadnog dogovora ukoliko klijent ima posebne zahteve.
Grafopapir danas predstavlja moderno preduzeće sa sopstvenim poslovnim objektom izgrađenim u potpunosti prema zahtevima i potrebama naše firme, a takođe i kupaca pa u tom smislu (u odnosu na raniji posl. prostor) sada imamo obezbeđen parking sa zasebnim ulazom za dostavna vozila / klasičan parking, izložbeni prostor pogodan za kupovinu tj. razgledanje kolicima Gotovo svi uzorci i manje količine robe su u tom delu kako bi naši saradnici mogli lako i jednostavno proceniti kvalitet i npr. Izgled određenih artikala. Asortiman oscilira sa nekih 7-8.000 artikala od kojih na lageru gotovo uvek imamo veći deo, dok ostatak nabavljamo u zavisnosti od specifičnih želja & potreba klijenata.